Swarm Hesap Silme

Swarm Hesabı Nedir?

Lokasyona (Bulunulan yere ve bölgeye) göre check-in (konum bildirimi) yapılan, arkadaşlarınızın nerede olduğunu, aranızda ne kadar mesafe bulunduğunu gösterir. Zaman içerisinde nerelere gittiğinizi, ne zaman gittiğiniz kaydeder ve istediğiniz zaman tekrar görebilme imkanı sunar.

Swarm Hesabını Nasıl Silebilirsiniz?

Oldukça popüler ve hatırı sayılır kullanıcıya sahip bir sosyal ağ uygulaması olan swarmı bazı nedenlerle silmek istediğiniz zaman swarm kalıcı hesap silme konusunda sizi bilgilendiriyoruz. Kapatma işlemini swarmın bağlı olduğu Foursquare hesabını kullanarak tamamlamaktan başka bir şansınız yok. Ayrıca akıllı telefonlardan değil bilgisayar üzerinden yapılması gereken bu işlemin aşamalarını sizlerle paylaşıyoruz. Bu yüzden swarm hesap silme linki verelim (https://tr.foursquare.com/login?continue=%2Fdelete_me) de öncelikle foursquare girişi yapmaktan geçiyor.


Bağlantıya tıklandığında giriş yaptıktan sonra karşınıza ‘Hesabımı Sil’ başlıklı bir sayfa çıkacak. Burada karşılaştığınız ‘Delete Account’ yazılı düğmeye tıkladığınız zaman sizden şifrenizi, hesabı kapatma nedeninizi falan isteyecek ve bunun sonucunda hesabınız kalıcı olarak kapanmış olacaktır. Fakat unutmamak gereken bir şey var ki swarmda paylaşmış olduğunuz bilgi ve görsel verileriniz tekrar kullanılmamak üzere silinmiş olacaktır. Sıkıntı yaşanmaması adına önce verilerinizi yedeklemenizi öneriyoruz.

Bir diğer konu ise swarm geçici hesap silme durumudur. Henüz geçici swarm hesap silme ya da bir diğer deyişle swarm hesabını dondurma mümkün değildir. Ancak dondurma işleminde ısrarcı iseniz direk swarm yetkilileri ile iletişime geçerek geçerli gördüğünüz sebebinizi rapor şeklinde kendilerine bildirmektir. Aksi halde şimdilik geçici hesap silme / dondurma gibi bir işlemin söz konusu olmadığını söylemek gerekir.

Top