kodbankasi http://kodbankasi.org/kodbankasi

Resimli Kelime Bulmaca 8 Harfli Cevaplar

resimli kelime bulmaca 8 harfli cevaplar, resimli kelime tüm cevaplar, resimli kelime bulmaca oyunu cevapları , resimli kelime 5 harfli cevaplar resimli kelime 6 harfli cevaplar resimli kelime 7harfli cevaplar resimli kelime 8 harfli cevaplar

Resimli Kelime Bulmaca oyunu ile ilgili harf bazlı cevaplarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Önceki konularımız için aşağıdaki linkleri deneyebilirsiniz.

Lafı hiç uzatmadan direk cevaplara geçiyorum. Bulamadığınız cevaplar için lütfen yorum bölümümüzü kullanınız.

1- Elektrik süpürgesi kullanan kadın, duş alan kadın, diş macunu ve fırçası, tırnak kesen kadın /Cevap: Temizlik

2- Tavanda ışık, florasan lamba, beyaz ampül, yuvarlak lamba / Cevap: Florasan

3- Sarımsaklar, sarımsak buketi, sarımsak ezme makinesi, sarımsak havanı / Cevap: Sarımsak

4- Yazı fontları, elinde balta olan kahraman, Süper Mario, yazılar / Cevap: Karakter

5- Pencere, mavi kelebek, uçak koltukları, gitar / Cevap: Simetrik

6- Kumda gözükmeyen balık, Ağaçta gözükmeyen baykuş, asker kıyafeti, bukalemun / Cevap: Kamuflaj


7- Devre şeması, dünya ve internet kablosu, demir boru, araba yolları / Cevap: Bağlantı

8- Kıvılcım çıkartan kablolar, priz, rüzgar santralleri, güneş panelleri / Cevap: Elektrik

9- Bina, topuklu ayakkabı, yüksek topuklu ayakkabı, bina önüne park etmiş araba / Cevap: Apartman

10- Erimiş çikolata, şekerlemeler, tablet çikolata, kalp şekline çikolata / Cevap: Çikolata

11- Yürüteç yürüyen adam, cebine para koyan adam, çantadan telefon çalan el, anne ve babasının elinden tutan çocuk / Cevap: Yürütmek

12- Burnuna parfüm tutan kadın, av köpekleri, elinde kırmızı gül olan kadın, kokmuş çorap tutan adam / Cevap: Koklamak

13- Bağırsak, şişte kokoreçler, ekmek arası yemek, sindirim sistemi / Cevap: Bağırsak

14- Mürekkep balığı, kalem, imza, dolma kalem / Cevap: Mürekkep

15- Tramvay, Boğaziçi Köprüsü, gökdelenler, cami minareleri / Cevap: İstanbul

16- Arnavut taşları, desenli taşlar, alışveriş çantalı kadın, dilenci / Cevap: Kaldırım

17- Kırmızı bakliyat, köfte, çorba, yeşil mercimek yemeği / Cevap: Mercimek

18- Kertenkele, yılan, kaplumbağa, kurbağa / Cevap: Sürüngen

19- Okey masası, araba hız göstergesi, radar, uçak kokpiti / Cevap: Gösterge

20- Etli yemek, maydanoz demeti, yeşil içecek, lahmacun / Cevap: Maydanoz

21- Üç müzisyen, büyük bir alet çalan adam, 3 tane çalgı aleti, kontrbas çalan zenci adam / Cevap: Kontrbas

22- Bisiklet sürenler, hulahop çeviren çocuklar, trafik polisi arabayı durdurmuş, İngilizce ve Rusça yazılar / Cevap: Çevirmek

23- Cam küre, hamile annesini öpen çocuk, 9 numara topçu, Japon bayrağı / Cevap: Yuvarlak

24- Prizma, koni, üç daire, küre / Cevap: Geometri 25- Trenin arkasından koşan adam, altını tutan kadın, fidye isteyen maskeli adam, oklar ve hedef tahtası / Cevap: Kaçırmak

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu yazı da ilginizi çekebilir !

Modem Wifi şifresi Değiştirme

Ev veya işyerlerine yeni bağlatılan internet hatlarına genel olarak karmaşık bir şifre veya oldukça basit ...