kodbankasi http://kodbankasi.org/kodbankasi

Resimli Kelime Bulmaca 5 harfli cevaplar

Bu yazıda Resimli kelime bulmaca 5 harfli cevapları paylaşacağım. Resimli kelime bulmaca oyunu binlerce kişi tarafından oynanan ve oldukça sevilen bir oyun. Hem beyin egzersizi yapmak hem de eğlenmek için android ve ios platformunda yayınlanan bence en iyi oyunlar arasında yerini çoktan aldı.

Bu yazı sadece resimli kelime 5 harfli cevapları kapsayacak.

Resimli Kelime Bulmaca ana konu için tıklayabilirsiniz.

Oyunun amacını tekrar hatırlatmak gerekirse size harfler ve 4 adet resim gösteriliyor ve bu 4 resim birbiri ile ilişkili. Siz de bu resim ve harflerden yola çıkarak resimi tahmin etmeye ve yazmaya çalışıyorsunuz.

Lafı çok dolandırmadan Resimli Kelime Bulmaca 5 harfli cevapları paylaşalım :

1- Virgül, makas, bıçak, kek => Cevap:  Kesme

2- Orman, kitaplar, alfabe, sarışın =>  Cevap: Kalın

3- Bateri, kalp atışı, davul, dans etekli kadın =>  Cevap:  Ritim

4- İlaç şişeleri, selfie çeken kızlar, dergi, tencereler =>  Cevap: Kapak

6- Takvim, sebze ve meyveler, manav tezgahı, takvim =>  Cevap: Pazar

7- Bozuk para, kablolar, kızıl , cezve =>  Cevap: Bakır

8- Çizgi, araba, yol, mezura =>  Cevap: Şerit

9- Siyah araba, formula , Motor yarışı, yol => Cevap:  Viraj

10- Yedek oyuncular, yedek kulübesi, araba parçaları, subaylar =>  Cevap: Yedek

11- Kraker, kulak temizleme, krakerler, karides =>  Cevap: Çubuk

12- Sarma Sigara, sarma, geri sarma, tatlı => Cevap:  Sarma

13- Yargıç, papaz, mezun, Cübbeli Ahmet Hoca => Cevap: Cüppe

14- Mumlar ve tütsü, kayıklar, kayık, tütsü kayığı => Cevap: Kayık

15- Gaz atan polis, karabiber, kırmızı biber ısıran kadın, biber gazı => Cevap: Biber

16- Yarış arabası pilotu, F1 pilotu, pilot kalem, savaş uçağı pilotu => Pilot

17- Tekerlek izi, duvar kağıdı, kara kalem çalışması, parke => Cevap:Desen

18- Bilyeler, cam bilye, metal bilyeler, metal bilye => Bilye

19- Veri tablosu, tablo, tablo, excel tablosu  => Cevap: Tablo

20-  Sandal, kumla oynayan çocuk, fırın , iskelet => Cevap: Kürek

21- Şahin s araba, şahin, şahin, şahin araba => Cevap: Şahin

22- Ampul yanan kişi, ampul tutan kişi, soru işareti, ampul tutan adam => Cevap: Fikir

23- Tablolar, satır ve et, köfte , mektup ve yüzükler => Cevap: Satır

24- Korkan kız, korkutan palyaço, korkunç kız çocuğu, kanlı el izleri => Cevap: Korku

25- Roman oynayan adamlar, Da Vinci Şifresi , Elif Şafak aşk , Roman oynayan kadınlar => Cevap: Roman

26- Yanan lastikler, lastik yakan araba, Kızılderililer, Barış çubuğu kızılderili => Cevap: Duman

27- Cep telefonu ve dünya, çekirge, salyangoz, radyo => Cevap: Anten

28- Sunucu ve kamera, elma, stüdyo, stüdyo => Cevap: Çekim

Resimli kelime bulmaca

29- Patlamış mısır, Mısır pramitleri, Sfenks, mısır koçanları => Cevap: Mısır

30- Karga, Karga başı, karga burnu, karga burnu => Cevap: Karga

31- Kare şekli, manzaralı ev, sahil, resim çerçevesi => Cevap: Kenar

32- araba bagajı, bagajlı araba, araba bagajı, seyahat çantası => Cevap: Bagaj

33- Şeker helva, pamuk şekeri, şekerler, şekerler => Cevap: Şeker

34- Güneş enerji paneli, elektrik paneli, telefon paneli, güneş panelleri => Cevap: Panel

35- Bilboard, tenis oynayan adam, masa tenisi oynayan kadın, reklam panosu => Cevap: Raket

36- Kelepçeli zincir, hapis kişi, kaynakçı, ıspanak => Cevap: Demir

37- Nişanlanan çiftler, madalya, askeri nişan, nişan alan asker => Cevap: Nişan

38- Satranç, satranç tahtası, piyon, piyonlar => Cevap: Piyon

39- Salyangoz, yoğun trafik, yaşlı çift, yürüme sandalyesi => Cevap: Yavaş

40- sıvı yağ, makarna, marlboro sigara, eti ekmek => Cevap: Paket

41- Tekne, uçan balonlar, yellenen adam, denize indirilen tekne => Cevap: Salma

42- Spor ayakkabı, Boğaziçi köprüsü, meyve y0ediren kadın, boğazlı kazak => Cevap: Boğaz

43- Fotoğraf albümü, cdi, cd albüm, albüm =>  Cevap: Albüm

44- Sofra, yemek takımı, Atatürk yemek yerken, yemek dolu masa => Cevap: Sofra

45- Alışveriş arabası, maket araba, el arabası, atlı araba => Cevap: Araba

46- Mercanlar, deniz bitkileri, deniz altı bitkileri, ada => Cevap: Resif

47-  Formula aracı, babasını öpen çocuk, araba tekerliği, gülen bebek => Cevap: Yanak

48- Sirk, kamp, Kızılderililer, Kızılay çadırları => Cevap: Çadır

49- Kahve fincanı, sörf yapan adam, duş alan kadın, köpüklü bira => Cevap: Köpük

50- Sincap su içerken, çorba içmeye hazırlanan insan, su içen çocuk, sigara içen adam => Cevap: İçmek

51- Kapıkule , asansör  tabelası, hız limiti tabelası, Şanlıurfa il sınırı=> Cevap: Sınır

52- makina, buz pateni, makarna, jimnastikçi  => Cevap: Burgu

53- Serçe, Serçedes :) (Serçe model araba), Serçe model araba, serçe kuşu => Cevap: Serçe

54- Tank paleti, forklift, makyaj paleti, paletli dalgıçlar => Cevap: Palet

55- Eski bina, Grafikte sütunlar, excel tablo, Anıtkabir => Cevap: Sütun

56- Güvercin tüyü, gelinlik, beyaz bulutlar, süt => Cevap: Beyaz

57- Balık, dalmaçyalı köpek,Benekli inekler, kelebek => Cevap: Benek

58- Motosiklet, motosiklet gidonu, bisiklet, bisiklet gidonu => Cevap: Gidon

59- Dna , deney , formül, teleskop => Cevap: Bilim


60- Çocuk öpen anne, karısını taşıyan koca, çekirdek aile, mutlu kadın / Cevap:Mutlu

61- Akrobat, deniz taşları, jimnastik , terazi => Cevap: Denge

Resimli kelime bulmaca cevapları

62- Büyük ayı, Alet takımı, büyük alet takımı, formalar => Cevap: Takım

63- Yargıç tokmağı, kanun çalan adam, kanun , hukuk kitapları tokmak => Cevap: Kanun

64- Baskıya çıkan gazete, iş baskısı , patronlar, baskılı patates => Cevap: Baskı

65- Eski kıraathane, fincan, kahve çekirdekleri, nescafe => Cevap: Kahve

66- İplik, tel toplar, sürahi ve kadeh, sicim => Cevap: Sicim

67- Diş ağrısı , yaralı dirsek, çürük elma, dişçi => Cevap: Çürük

68- Soğanlar,  yonca, çiçek,  kozalak => Cevap: Bitki

69-İnsan evrimi, Charles Darwin, Evrim ağacı, üreme grafiği => Cevap: Evrim

70- Araba plakası, tahtalar, sütun, ABD eyaletleri => Cevap: Plaka

71- Geri dönüşüm , kare, çember,  ağaç => Cevap: Çevre

72- Sörf aleti, tahta kaşıklar, eski tahta, doğrama tahtası => Cevap: Tahta

73- hasishane kırık parmaklık, polis helikopteri, tahta ve oklar, su kaçağı  => Cevap: Kaçak

74- Dünya , yumurtalar, cevizler, deniz kabuğu ve inci => Cevap: Kabuk

75- Ekmek, uzun ekmek, tavuk butları, bateri => Cevap: Baget

76- Denizde ışık, orman, güneş ışığı, araba lambası => Cevap: Hüzme

77- Kovboy, iskoç erkekleri etekli, ekoseli kızlar, etekli kızlar => Cevap: Ekose

78- Taramalı tüfek,  şapka, klasik ayakkabı, Marlon Brando => Cevap: Mafya

79- astımlı çocuk, göğsü sıkışan hasta, boğazını tutan kadın, astım ilacı alan kız => Cevap: Astım

80- Hesap makinesi, kart ekstresi, abaküs, matematik işlemi => Cevap: Hesap

81- Buzdolabı, grip kadın, kalorifer ayarı,buzlu limonata => Cevap: Soğuk

82- çalgı aleti, gitarlar, trompet, davullar => Cevap: Çalgı

83- Deniz kemeri, kemerli eski taş köprü, kemerli adam, kemerli kadın => Cevap: Kemer

84- Pastırma, asabi çocuk, asabi adam, sinir hücresi nöronlar => Cevap: Sinir

85- Taşıma aracı, tren koltukları, yolcu vagonu , yük vagonu => Cevap: Vagon

86- Sezar salata, Eski tarhli para, Sezar heykel,  italyan pizza => Cevap: Sezar

87- Fatura ve fişler, banyo gideri , su gideri ,  gider hesaplayan kişiler => Cevap: Gider

87- Uçak pistten havalanması, F1 aracı, tavuk kanatları, futbol tahtası kanatlar => Cevap: Kanat

88- Sakallı adam, çekim tahtası, röportaj, oscar heykeli => Cevap: Aktör

89- Sarışın kadın, zenci bebek, uzak doğulu çekik gözlüklü adam, kızıl saçlı  kız => Cevap: İnsan

90- Scooter, yat,  tren, yarış arabası => Cevap: Taşıt

91- Diş protezi, asma köprü, güreşçiler, metal ve teller => Cevap: Köprü

92- kötü karne getiren çocuk, kırılmış cam, alçılı kırılmış ayak, kırılmış sandalye => Cevap: Kırık

93- Sarma, dolma kalem, kırmızı ve yeşil biber dolması, pişmiş hindi yada tavuk => Cevap: Dolma

94- Maden kayası, bakır işleme tepsi, altın paralar, soda şişeleri => Cevap: Maden

95- Teyp, eşyalar, parçalanmış araba, keman çalan kız => Cevap: Parça

96- Çiğdem, gevrek, zeytin ve zeytin yağı, saat kulesi => Cevap: İzmir

97- Balerin , vida , bisiklet önü, kırmızı rügan ayakkabılar => Cevap: Pabuç

98- Trafik levhası, üçgen vücutlu adam, Mısır piramitleri, balıklar => Cevap: Üçgen

99- Bakımdaki araba, suratına pet şişe geçiren adam, V for Vendetta , güzellik maskeli kadın => Cevap: Maske

100- asker fotoğrafı,  yeşil elektronik kart, devre çizimi , Askerler => Cevap: Devre

101- Restorant, cafe, kırmızı çadırlı ev,  çadır => Cevap: Tente

102- Gramafon, eski pikap, hurda pikap,  gramafon => Cevap: Pikap

103- partideki kızlar, piyanist, gitarist, diskodaki kızlar => Cevap: Müzik

104- Yunus, gaz – fren– debriyaj, kazalı bisiklet, pedal çevirme => Cevap: Pedal

105- Terzi , orkestra, müzik grubu, gelinlik alışverişi => Cevap: Prova

106- bacağını tutan kadın, vücutlu sporcu, kaslı adam, sırtını tutan kadın =>Cevap: Adale

107- Kızılay logosu, dolmuş soba borusu, kurumlu boru, Milli Eğitim Bakanlığı Logosu =>Cevap: Kurum

108- topuklu turkuaz ayakkabı, sivri biber, sivrisinek, sivri kalem =>Cevap: Sivri

109- Büyük kamyon, küçük büyük balıklar, küçük ve büyük domuz kumbaraları, palyaço ayakkabısı => Cevap: Büyük

110- Öğrenciler, Milli Takım , Ronaldo, liseli öğrenciler => Cevap: Forma

111- tulum peynir, tulum çalan adam, tamirci, işçi => Cevap: Tulum

112- Bukleli kadın , balıklı makarna, saçları yapılmış kadın, bukle makarna => Cevap: Bukle

113- havuzda şişman kadın ve adam, deve güreşi , arena boğa, güreşçiler => Cevap: Güreş

114- Maraş dondurması, dövülen demiş çubuk, dövmeli insanlar, yumruklayan adam çizgi roman =>Cevap: Dövme

115- milföy börek, üçgen metal muska, arapça küçük yazılar, milföy börekler => Cevap: Muska

116- Domates, yeşil biber, patlıcan, kabak => Cevap: Sebze

117- Heykel, buz pateni dansı yapan kızlar, Salvador Dali Zaman çizimi, yere tutturulan dev mandal => Cevap: Sanat  

118- Havada taklaatma, taklacı güvercin, akrobasi mtosiklet, dansçı ponpon kızlar => Cevap: Takla

119- hasta çocuk resmi, sarı gül, çiçekli balkon, çocuk hastalığı =>Cevap: Çiçek

120- Kuru yemiş, atıştırmalık bisküviler, çıtır fıstık ve yer fıstığı, patates cipsi => Cevap: Çerez

 

Bir önceki yazımız olan Android Spinner kullanımı başlıklı yazımızı da inceleyebilirsiniz.

3 Yorumlar

  1. Harika bir yazı olmuş.Resimli kelime cevapların çoğunu buldum.

  2. Harika bir yazı olmuş.Resimli kelime cevapların çoğunu buldum.

  3. Kapağı âçık olan dolaplar ne e

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu yazı da ilginizi çekebilir !

Modem Wifi şifresi Değiştirme

Ev veya işyerlerine yeni bağlatılan internet hatlarına genel olarak karmaşık bir şifre veya oldukça basit ...