kodbankasi http://kodbankasi.org/kodbankasi

Resimli Kelime 7 Harfli Cevaplar

Resimli Kelime Bulmaca 4 , 5 ve 6 Harfli cevaplarını önceki yazılarımda paylaşmıştım. Linklere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz :

Resimli Kelime Bulmaca 4 harfli cevapları

Resimli Kelime Bulmaca 5 harfli cevapları

Resimli Kelime Bulmaca 6 harfli cevapları

Genel Resimli kelime cevapları konusu için de http://www.kodbankasi.org/resimli-kelime-bulmaca-cevaplari/  linkine gidebilirsiniz.

Bu yazıda da 7 harfli cevaplar üzerinde duracağım. Sorularınızı ve fikirlerinizi yazı altlarında yorum kısmından sorabilirsiniz. Gelelim Resimli Kelime bulmaca 7 Harfli cevaplara ;

1- Tahta kaşıklar üzerindeki renkli şeyler, çuvallar, aktar, aktar tabakları => Cevap: Baharat

2- Büyük makinelar, makineler, çalışan kadınlar, pembe giyinmiş insanlar => Cevap: Fabrika

3- Pencereden bakan adam, pencere ve duvar , sergi salonu, camdan dışarı izleyen çocuk => Cevap: Çerçeve

4- Çökmüş toprakta çiçek, kırsal dağlar, kuru toprak, beyaz topraklı ova => Cevap: Erozyon

5- sigara , puro ve alkol, hamburger patates ve kola , şekerler => Cevap: Zararlı

6- Barcelona , Lionel Messi, arenada boğa , kırmızı elbiseli dansçı => Cevap: İspanya

7- Kumda uzak doğu desenleri, Japon kalesi, sumo güreşçileri, samuray => Cevap: Japonya

8- tütün kolonyası , limon kolonyası, yeşil şişe, sarı şişe => Cevap: Kolonya

9- papa hizmetçileri , Papa Jean Paul, eski bina, papaz  => Cevap: Vatikan

10- Mermiler , top mermisi , sniper mermileri, ağır silahlar => Cevap: Cephane

11- sebze ve su , kirli çamaşır, araba temizleme, duş almak => Cevap: Yıkamak

12- Banyo , diş , seramik tava , sermaik  kavanozlar => Cevap: Seramik

13- Tahtalar , kesilmiş orman , kütükler, bungalov  ev => Cevap: Kereste

14- Halk oyunları ekibi, dans kıyafeti, oynayan  kızlar, erkekler => Cevap: Folklör

15- Oje sürülmüş eller , boğa , spor araba , hediye => Cevap: Kırmızı

16- tamirciler , parçalanmış araba , dosya , kiremit döşemek => Cevap: Aktarma

17- Kokoreç, ekmek arası kokoreç , kokoreçler, kokoreç ve sebzeler => Cevap: Kokoreç

18- Eyfel, Londra saat kulesi, Beyaz saray, Anıtkabir => Cevap: Başkent

19- Kırmızı kurdele, pembe fiyonk, şerit , hediye => Cevap: Kurdele

20- Istakoz, tosbağa araba , şiş balık , mavi balık => Cevap: Istakoz

21- sporcu , paralel doğrular, tren yolu , sporcular  => Cevap: Paralel

22- Beyaz kuğu yansıması , dikiz aynası,araba aynaları , kız => Cevap: Yansıma

23- tarikat üyesi  sakallı adamlar, kalabalık insanlar, acı çeken insanlar => Cevap: Tarikat

24- stat , taraftarlar , bina, maskot => Cevap: Stadyum

25- sürpriz yapılan kişi , şaşkın kişiler , şaşkın çocuk, parti  => Cevap: Sürpriz

26- DOlar , para evi , para desteleri, para => Cevap: Banknot

27- tamirci , kaportacı , anakart tamiri , karayolu çalışması => Cevap: Tamirat


28- şişman adam , tartılmak , fitness yapan kişi, kilogram gram => Cevap: Ağırlık

29- Patates salatası, kumpir, patatesten oyunca yapma, patates kızartması => Cevap: Patates

30- ot yiyen dinazor, dağa koşan dinozor, T – Rex, dinazor sürüsü => Cevap: Dinozor

31- Şekerli bisküviler, bisküvi, ülker çokoprens, eti bisküvi => Cevap: Bisküvi

32- baklava şeklinde gri tişört,bodybuildin yapmış erkek ve kadın, baklava tatlısı , baklava şeklinde çorap => Cevap: Baklava

33- karayolu tabela, mezura, cetvel küçük , metre => Cevap: Uzunluk

34- bandanalı adamlar, zenci, dil çıkartan kadın, bandanalı soyguncu => Cevap: Bandana

35- egzotik karışık içecekler, ziyafet masası, kokteyl içecek, karışık meyveli içecek => Cevap: Kokteyl

36- Karate yapan kişi , füzeler, mahkeme , defans => Cevap: Savunma

37- Folklör oynayan gençler, Türk Yıldızları savaş uçakları, Eylem , Olimpik havuz yunus şovu => Cevap: Gösteri

38- Konser ve fanlar, taraftar grubu , kalabalık, izdiham çıkan yerdeki insanlar => Cevap: İzdiham

39- Şapka, kapı deliğinden bayana bakmak , kapı gözünden bakan adam, kırık ayak  => Cevap: Röntgen

40- Kırmızı ev, Farmville, kırmızı binalar, çayırda otlayan inekler => Cevap: Çiftlik

41- uzun makarna spagetti, sebzeli makarnalar, kelebek makarna, fırında makarna  yemeği => Cevap: Makarna

42- Reçel , kavanozlar , küçük renkli şekerler, biber salatalk turşuları => Cevap: Kavanoz

43- Esnek spor yapan bayan , jimnastikçi kadın, bacaklarını sonuna kadar açmak , sapan lastiği => Cevap: Elastik

44- metalden yapılmış garip nesneler , bakır demir bilyeler, demir dövme , metalik renkli araba => Cevap: Metalik

45- İzmir menemen külliye , yumurta, çırpılmış yumurta, izmir heykel anıt => Cevap: Menemen

46- Isınan sporcular , spor mankeni, Koşu yapan çift , hababam sınıfı şener şen => Cevap: Eşofman

47- Duş alan kadın,Elesabun döküp yıkamak, duş alan çocuk, Saçı köpürtüp yıkamak => Cevap: Şampuan

48- Pazar tezgahı , Kafası bulanmış adam, Kadından çıkan sorular, Birbirine girmiş kutular => Cevap: Karışık

49- Gazete çengel bulmaca, Resimli Kelime Logo , Gazetede kare bulmaca, labirentten çıkmaya çalışma => Cevap: Bulmaca

50- Süleyman Demirel, Turgut Özal, Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş => Cevap: Siyaset

51-Şeytan üçgeni,  bermuda şort , desenli şort, şeytan üçgen adalar => Cevap: Bermuda

52- Lokanta- restorant, bayan garson , adüsyon , Sipariş alan garson => Cevap: Sipariş

53- Eve gelip elbiseleri asan adam, Matematik sorusu ve kız , Deniz çıkartması,omuz çıkması => Cevap: Çıkarma

54- Yumoş ayı oyuncak ve çocuk , uyuyan bebek, yıkanmış havlu ve kadın , Nemlendirici krem bayan => Cevap: Yumuşak

55- Satürn, Dünya, Mars, Plüton => Cevap: Gezegen

56- Balık , ağaç,  fındık gibi, kızartılmış palamut => Cevap: Palamut

57- Sarışın ve dalgalı deniz, Denizde dalga, Dalgalanan türk Bayrağı, dalgalı saçlar => Cevap: Dalgalı

58- Sarışın bayan doktor, hemşire, Kumral sarışın erkek, Sarışın temizlikçi bayan => Cevap: Sarışın

59- Amuda kalkmak , Uyanan kadın ve sabah, İstasyndan hareket eden tren, Uçak havalanması => Cevap: Kalkmak

60- Konut Sıgarası , Sigorta kağıdı okumak, Spor, Şalter => Cevap: Sigorta

Bir önceki yazımız olan WordPress Yazı İçi Reklam Nasıl eklenir ? başlıklı yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Bir yorum

  1. Benim aradığım şey yokk

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu yazı da ilginizi çekebilir !

Modem Wifi şifresi Değiştirme

Ev veya işyerlerine yeni bağlatılan internet hatlarına genel olarak karmaşık bir şifre veya oldukça basit ...